2013-01-14
 20:08:18

Fullproppad vecka

Här har ni en tjej som e trött, en som kommer vara ännu tröttare i slutet av veckan..
Har seriöst världens värsta vecka just nu och en massa program varje dag i princip.
Ida ha ja haft en helt perus skolddag, va på håltimmen på gym (vilket nu känns i armarna och magen, men de e n bra känsla, i benena känns det med efter min springning, haha!) och sen hade jag matta och gamlas dans.
Åkade sen hem med Robin & Silfver som satt i baksätet.
Nu ha ja bara suttit och stressat över alla arbeten, har en massa Auschwitzuppgifter som ska göras, ch vill ha dem bra gjorda, för ja vill med på resan!
+ att ja har ett mattaarbete att göra (vilket jag skrev om tidigare) och behöv några till ännu, så HUR LÅNGA ÄR NI? i åldern 16-18?!

Så att jo, imoron har jag dag till 8-16 och därmed också en timme spinning på gymnastiken. Sen från 16:30-19:00 så ska jag på Auschwitzkursen och jaa.. krafterna finns int riktit där.. får hoppas de  bättre imoron! :)
På onsdag har jag iaf bara skola från 11:30-14:15 och sen 15:00 ska ja o köra! :)
Torsdag ska jag till frissan och prova frisyrer och smink inför gamlas dans och sen e väl veckans planer äntligen slut o ja ska bara ta de lungt. Eller möjligtvis festa lite men iallafall. Fast måste också göra mattaarbete som ska vara inne 21.1 så att jo, men nu ska ja sluta klaga o va glad! :D
 
Min träning går iallafall relativt bra och kanske sommarkroppen hinner komma iår också! ;)
Men godnatt på er alla! :)
'KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: