2012-01-12
 21:09:15

2011-bästa året hittils! Till mina vänner!

måste nog säga att 2011 måste nog ha varit det bästa året jag varit med om här är några av de bästa sakerna som hände då:

-Började Ekenäs Gymnasium och har där fått en massa underbara vänner som betyder helt sjukt massor! T.ex. Sara och Ida och en massa andra! Men de 2 så har ja blivit väldigt bra vän med på en kort tid sen har ja en massa andra bra vänner till också som jag fick 2011 men ni vet no alla vika ni e också men ingen nämnd ingen glömd!♥ Dehä e nog de året som jag fått mest vänner på på en så kort tid, även om endel är bara såna vänner man pratar några ord med dåochdå så betyder ni alla massor!Såklart också alla "gamla" vänner!


-Sen nånting väldigt underbart som hände, riktigt i slute på året, närmare bestämt den 13.12.2011 då jag blev tillsammans med Robin♥ Imoron har vi en månad och det känns underbart! Kunde inte vara lyckligare! Älskar dig såå mycket! :)


-Sen gick jag ju också ut grundskolan som sagt men d nu int så viktigt.

Tycker 2011 iallafall va riktigt bra och de 2första punkterna var de viktigaste!

Såklart hände de en massa annat skoj också men skulle bli så långt om ja sku rabbla upp allting. Tyckte bara att ja sku skriva nånting om 2011, kanske d kommer mera ännu? fast de e redan 2veckor sen d bytte till 2012, haha!

Hoppas ni alla har de bra o att ni, alla mina vänner och Robin, vet att ja älskar er!♥ Utan er skulle jag inte klara mig! Ni betyder allt!♥


ida
PUBLICERAT: 2012-01-13, 19:45:17 | URL: http://thisismylifeasizza.devote.se

hihi<3KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: